top of page
  • Writer's picturePetra

PRIVÍTAJTE PROJEKT PONORKA

Ste spolu doma v karanténe už desať dní. Deti ti začínajú hovoriť krstným menom, manžel pri sprchovaní dupe a manželka sa svoje obligátne „Chutí ti?“ pýta každých tridsať sekúnd. Tvoje mačky ti lížu oči a škrečok zo spánku vŕzga zubami.


Ahoj v ponorke.


Tak rada by som sa k vám pridala. Ochotne by som s vami zdieľala šok z toho, ako často váš partner chodí cikať, ako nahlas chrúme jablká a ako bezohľadne rozrobí desať krížoviek a ani jednu nedokončí. My však s Lukom spoločne pracujeme z domu štvrtý rok, vďaka čomu už presne vieme, kto z nás chodí na záchod medzi siedmou a ôsmou a kto medzi deviatou a desiatou. O to viac na vás myslíme a láskyplne sa bavíme predstavou toho, čo všetko sa o sebe dozviete, čo všetko si na sebe zamilujete a ako rýchlo znenávidíte to, čo ste na sebe doposiaľ zbožňovali.


To si ale nemôžete nechať pre seba.


Tušíte správne.


Privítajte Projekt Ponorka.


Kliknite sem a anonymne sa so mnou v dotazníčku podeľte o svoje karanténne zážitky. Čím vás privádza k šialenstvu? Aké zlozvyky ste na sebe objavili? A čo vaše zvieratá? Už vám lížu oči? Dajte si pauzu od televíznych správ a napíšte mi. Ja to všetko opäť poctivo zhromaždím na blogu, nech sa v tých hlbinách aj trošku zasmejete.



A ak vám už do smiechu nie je, môžete samozrejme naďalej veslo prispievať aj do Projektu Slzičky. Pomôže to.

 
bottom of page